Gebzeli Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Gebzeli ilk hacı kafilesi, kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Gebzeli ilk hacı kafilesi, kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla bu yıl kutsal topraklara gitme şansı elde eden hacı adayları için Gebze Şehir Stadı önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla kutsal topraklara gidecek olan 138 kişilik ilk hac kafilesinde yer alan hacı adaylarını, aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Hacı adaylarımızın bu büyük heyecanına eşlik ediyoruz. 1997 yılında kutsal topraklara gitmek bize de nasip oldu. Rabbim herkese nasip etsin. Geride bıraktıklarınız bize emanet. Aileleriniz bizim de ailemiz, kardeşimiz, bacımız. Telefonumuz 24 saat açık. En ufak sıkıntıda bizlere ulaşabilirsiniz. Gözünüz arkada kalmasın. Allah niyetinizi kabul eylesin" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından okunan duanın ardından hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı.

Muhabir: İsa Turhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: