Gebzeli Miniklerin Tiyatro Keyfi

Gebze Belediyesi sonbahar dönemi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Oyuncaklar Diyarı adlı çocuk oyunu minik...

Gebze Belediyesi sonbahar dönemi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Oyuncaklar Diyarı adlı çocuk oyunu minik izleyiilerine keyifli anlar yaşattı.

Gebze Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen gösteriye anne ve babaları ile birlikte gelen Gebzeli çocuklar, Murat Kaçmaz’ın yazıp Bahadır Çiçek’in yönettiği çocuk tiyatrosunu neşe ve keyif içerisinde izledi.

Oyuncaklar Diyarı adlı çocuk oyununda; Bahar’ın oyuncaklarından Pinokyo'nun birden canlanarak Bahar’dan Oyuncaklar Diyarı için yardım istemesi ve ardından Cadı Maya'ya karşı verdiği mücadele konu ediliyor.

Reklam
Reklam

Kültür Merkezi salonunda iki perdede sahnelenen müzikli çocuk oyunu yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: