Gebze'nin Kurtuluşunun Yıl Dönümü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze'nin kurtuluşunun 90'ıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze'nin kurtuluşunun 90'ıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Okur, mesajında, Gebze'nin ülke ekonomisine sağladığı katkılarla, tarihi geçmişi, sosyal yapısı ve kültürel değerleriyle örnek bir kent olduğunu belirterek, kentin Kurtuluş Savaşı yıllarında çok önemli roller üstlendiğini kaydetti.

Kurtuluş Savaşı'nın Türk milletinin içinde bulunulan şartlar ne kadar ağır olursa olsun, bağımsızlık ve özgürlüğünden asla vazgeçmeyeceğini üstün bir inançla sergilediği tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Okur, milleti yenilmez ve güçlü kılanın milli birlik ve beraberlik ruhu olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Okur, mesajında, şu ifadelere yer verdi: "İç bütünlüğümüzde ve milli değerlerimizde yaşayacağımız en ufak bir zaaf, karşımıza çözülme ve zayıflama olarak çıkacaktır. Hepimize düşen görev; bizleri bu topraklarda ebedi kılacak olan birlik ve beraberliğimizi özenle korumak, saygın bir ulus olarak varlığımızı devam ettirebilmek için bilimsel, teknolojik, kültürel ve ekonomik alanlarda sürekli çalışmaktır. Vatanın her karış toprağına hürriyetini kazandıran, kanını canını bu ülke için gözünü kırpmadan ortaya koyan, başta Atatürk ve aziz şehitlerimiz olmak üzere bütün kahraman askerlerimizi hayırla ve şükranla anıyoruz."

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: