Gebze’ye kan merkezi kurulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'ye kan merkezi kurulması için destek olacaklarını söyledi. Kızılay...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'ye kan merkezi kurulması için destek olacaklarını söyledi.

Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel ile yönetim kurulu üyeleri Ziya Özhan, Kemal Atasayan, Selahattin Babacan, Sertan Tunçel ve Nurettin Kılıç, Büyükşehir’in Gebze’deki hizmet binasında Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kızılay heyetine, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel de eşlik etti. Yeni yönetim olarak Başkan Karaosmanoğlu’nu ilk ziyaretlerinde kendisine hediye veren Kızılay Gebze Şubesi yöneticileri, kuruma olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

YENİ ŞUBE BİNASI İNŞAATI

Gebze Kızılay Şubesi olarak başlattıkları yeni hizmet binası inşaatında önemli bir mesafe aldıklarını dile getiren Tunçel, Kızılay Genel Başkanı Akar ile görüşerek durumu kendisine ilettiklerini söyledi. Tunçel, Genel Başkan Akar’ın da talimatıyla şube binası inşaatının hızla tamamlanacağını söyledi. Tunçel ayrıca, Gebze’de bir kan merkezi kurulması için Akar’la görüş birliğine vardıklarını da dile getirdi.

KIZILAY GENEL BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

Bunun üzerine, Kızılay Genel Başkanı Akar ile telefonda görüşen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’ye bir kan merkezi kurulması için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kızılay’ın yardım elinin her yaraya uzandığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kızılay, zor günlerin dostudur. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılay’ın şefkatli elleri oraya uzanır. Bu nedenle büyükşehir olarak, Kızılay’a yardımcı olmak bizim görevimizdir.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: