Gece ölüme yürüttü

Oto yıkamada çalışan genç, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını gece yürüyüşe götürdüğü ormanda bıçakla delik deşik etti.

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde hemşire Yağmur Çırpan (24), oto-yıkamacıda çalışan erkek arkadaşı Volkan Çorbacı’ya (27) ayrılmak istediğini söyledi. Çorbacı, önceki akşam evine çağırdığı kız arkadaşını bu kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak genç kız ikna olmadı. Bunun üzerine Volkan Çorbacı, bunaldığını söyleyerek kız arkadaşını Çamkoru mevkiindeki ormanlık alana yürüyüşe götürdü. Burada da tartışmanın sürmesi üzerine Volkan Çorbacı, cebinden çıkardığı bıçakla genç kızı göğsünden, sırtından ve boğazından defalarca bıçakladı.

Reklam
Reklam

Ağabeyine anlattı

Yağmur Çırpan kanlar içinde kalırken Çorbacı, olay yerine yaklaşık 150 metre mesafedeki evine döndü. Ağabeyini telefonla arayan Çorbacı yaşananları anlattı ve bir süre ortalardan kaybolacağını söyledi. Ağabeyin ihbarı üzerine harekete geçen polis, genç kızı ormanda kan kaybından ölmüş halde buldu. Volkan Çorbacı’nin otomobili ise sabaha karşı Gümbet Kavşağı’nda durduruldu. Cinayeti itiraf eden Volkan Çorbacı, “Yağmur ile evlilik planım vardı. Ancak o ayrılmak istiyordu. Bu nedenle tartıştık. Çok sinirliydim. Canım gibi sevdiğim birine nasıl kıydım bilemiyorum. Çok üzgünüm” dedi.(DHA)

Anahtar Kelimeler: