Gece Yarısı Poliklinik Hizmeti

Devletin özel sağlık hizmeti alımıyla, hastalar, sağlık hizmetine daha hızlı, ekonomik ve rahat ulaşma imkanı...

Devletin özel sağlık hizmeti alımıyla, hastalar, sağlık hizmetine daha hızlı, ekonomik ve rahat ulaşma imkanı bulurken, Adana'da bir süre önce hizmete giren Özel Meridien Hastanesi gece yarısı poliklinik hizmetini başlattı. Hastanede, çocuk sağlığı ve hastalıkları branşında 23.00'e kadar hizmet verildiği bildirildi.
Hastane Başhekimi Dr. Ayla Kılıçaslan, konuya ilişkin açıklamasında, çocuk hastalıklarının en yoğun ve günün her saatinde ihtiyaç duyulabilecek bir branş olduğunu aktardı. Kılıçaslan, ''Bu nedenle başlattığımız yeni uygulamayla hastanemizin iki uzman doktoru gece yarısı da olsa hastalarımıza hizmet verebilecek.'' dedi.
Yenidoğan Yoğun Bakım, Erişkin Yoğun Bakım ve Koroner Yoğun Bakım ünitelerinin yanı sıra tüm branşlarda hizmet verilen hastanede, gece yarısı poliklinik uygulamasının hastalar tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirten Dr. Kılıçaslan, ''Bunun yanında acil servisimiz de günün 24 saatinde halkımızın hizmetinde.'' diye konuştu.
Hastanede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Seda Karataş ile Uzm. Dr. Sema Kılıç görev yapıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: