Gecenin Kraliçesi 3. bölümünde hesaplaşma vakti

Star ekranlarının iddialı dizilerinden Gecenin Kraliçesi son bölümünde tansiyon yükselmeye devam etti. Heyecanın hız kesmediği Gecenin Kraliçesi 3. bölümde Kartal'ın varlığından haberdar olmadığı oğlu Osman ile karşılaştı.

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Gecenin Kraliçesi son bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi 3. bölümünde izleyiciler, çok konuşulacak sahnelere tanık oldu. İddialı dizide bu hafta Selin ve Aziz'i birlikte gördükten sonra büyük bir şok yaşayan Kartal, her şeyi anlatmaya karar verdi. Ancak Kartal'ın varlığından haberdar olmadığı oğlu Osman ile karşılaşması tüm planları alt üst etti. Selin, Kartal'a bir oğlu olduğunu söyledi mi? Geçmişten gelen sır bu hafta aralandı mı? Selin ve Kartal cephesinde neler yaşandı? Tüm bu soru işaretleri 26 Ocak Salı akşamı ekrana gelen Gecenin Kraliçesi bölümünde yanıt buldu.

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Gecenin Kraliçesi son bölümünde Selin'in onun yüzüstü bırakmasının şokunu atlatamayan Kartal'ı yeni bir şok bekledi. Kartal'ın yazdığı veda bektubuna ulaşan Esra çılgına döndü ve Kartal'ın peşine düştü. Aziz'in Selin ve oğlunu beraber eve getirmesi ise Mert'i çileden çıkarttı. Mert'i sakinleştirmek ise Hüma ve Hakan'a düştü. İkili, onu yanlış bir şey yapmaması için sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da Selin'in açığını yakalamak için hakkında araştırma yapmaya devam etti. Gecenin Kraliçesi'nin son bölümünde gözü dönen Esra, Kartal'ı aramaya Emre'nin evine geldi. Kartal ve Selin'in beraber kaçtıklarını düşünen Emre, Esra'yı sakinleştirerek göndermeyi başardı. Tam kurtuldum derken Kartal'ın yalnız başına geri gelişiyle daha da şaşırdı. Esra'nın yaptıklarını öğrenen Kartal, tüm bunlara sebep olduğu için bir kez daha pişman oldu. Kartal'ın Esra'yı terk ettiğini öğrenen Aziz ve Mert deliye döndüler. Selin ise olayları hiç bilmiyormuş gibi davrandı. Ve bu sırada Esin, Kartal ile ilgili bir gerçekle daha karşı karşıya kaldı. Aziz'in de 4 yıl önce Kartal'la olan aşklarına nasıl engel olduğunu öğrendi. Kızının haline çok üzülen Aziz'in tek isteği bir an önce Kartal'a ulaşmaktı. Selin'in hamleleriyle büyük bir yıkım yaşayan Kartal, her şeyi olduğu gibi Aziz'e anlatmaya karar verdi. Yaşadıklarına daha fazla katlanacak gücü kalmadı. Selin ise ev içinde Esra'ya destek olma rolünü oynadı. Gecenin Kraliçesi 3. bölümünde Kartal'ın dönmeyeceğinden emin olan Esra, tekrar hayatına son vermeye karar verdi. Ancak hiç beklemediği bir şey oldu. Selin ve Aziz'in yakınlaşmasını sadece doğruyu söyleyerek durdurabileceğini düşünen Kartal, Aziz'e her şeyi anlatmaya karar verdi. Ancak, bir oğlu olduğundan haberi olmayan Kartal'ın Osman ile karşılaşması tüm planları alt üst etti.