Geçiş Yollarında Meyillendirme Çalışmaları Yapılıyor

Nazilli’de yaklaşık 2 aydır süren Şehirlerarası Devlet Karayolu üzerindeki asfalt bakım çalışmalarında asfaltın ara yollar...

Nazilli’de yaklaşık 2 aydır süren Şehirlerarası Devlet Karayolu üzerindeki asfalt bakım çalışmalarında asfaltın ara yollar ile hizasında meyil verilmesi çalışmaları ilk olarak Nazilli dört yol mevkiinde yapıldı.

Dört yol mevkii giriş ve çıkışlarında ve diğer şehir içinden gelen yollara oranla yüksek olarak döşenen Anayol asfaltının yol hizasına düşürülmesi çalışmaları Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yapılıyor. Devlet Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yol yapım çalışmalarında önceki asfaltın üzerine yeni dökülen afsalt nedeni ile 10 santimetre daha yükselmesinden dolayı şehrin bağlantı yollarında su birikintilerine sebep olan Asfaltın yol hizasına düşürülerek meyillendirilmesi çalışmaları ilk olarak Nazilli Dört yol mevkiinde yapıldı.

Reklam
Reklam

Nazilli’nin diğer bağlantı yollarında da yüksek olarak dökülen asfalt nedeni ile bağlantı yollarında oluşan su birikintileri yayalar ve araçlara zor anlar yaşattığı gibi tehlike de arz etmesinden dolayı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltın yol hizasına düşürülerek meyil verme çalışmaları devam etmekte. Yüksek asfalt nedeni ile Nazilli’nin birbirine bağlantı yollarında oluşan su birikintilerinin akışını sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmalar şehrin trafik açısından en yoğun bölgelerinde olmasında dolayı daha çok akşam saatlerinde yapılıyor. Stabilizesi yapıldıktan hemen sonra asfaltı dökülerek sıkıştırılan bu bağlantı yollarının en kısa zamanda bitirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: