"Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" Programı Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'nce, "Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" programı gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'nce, "Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" programı gerçekleştirildi.

MÜSİAD Rize Şubesi'nin kuruluşundan bugüne kadar dernekte başkanlık ve yöneticilik yapmış üyelerin katılımıyla yapılan "4. Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı" programı, merkeze bağlı Andon köyündeki sosyal tesiste yapıldı.

Şube Başkanı Mahmut Dabak, burada yaptığı konuşmada, genel merkez tarafından yılda dört kez gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu (GİK) toplantılarından birinin Rize'de yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

GİK toplantısının 24-26 Mayıs tarihleri arasında Rize'de yapılacağını ifade eden Dabak, "Türkiye'nin önemli 500 iş adamı Rize'de olacak. Şube olarak GİK hazırlıklarımıza başladık fakat bu toplantı MÜSİAD toplantısı olarak görülmemeli. Toplantı, Rize'nin toplantısıdır" dedi.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: