Gediz Adnan Menderes Kültür Parkı'nda Yaşam Alanı Düzenlemesi Yapılıyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Adnan Menderes Kültür Parkı'nda yeni yaşam alanı oluşturma çalışması başlatıldı.Gediz'in en büyük...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Adnan Menderes Kültür Parkı'nda yeni yaşam alanı oluşturma çalışması başlatıldı.

Gediz'in en büyük eğlence ve dinlenme alanı olan Adnan Menderes Kültür Parkı'nda belediye tarafından başlatılan yaşam alanı düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Adnan Menderes Kültür Parkı'nda yürüttükleri emprenye, elektrik ve su tesisatı ile yol, otopark düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçenin en büyük yaşam parkını oluşturacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Adnan Menderes Yaşam Parkı rekreasyon projesi çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir. İlk olarak Adnan Menderes Yaşam Parkı içerisinde bulunan açık kanal kutu menfez ile kapatılmış, çevre koruma çiti ihale edilmiş ve tamamlanmıştır.

Emprenye ihalesi kapsamında kamelya, piknik ve ormancı masaları, kafeterya, zabıta binası, mescit ve şadırvan, hanımlar lokali, ağaç ev, gözetleme kulesi, tuvalet, köprü, çift kuleli giriş takı, ahşap ve demir banklar ile çocuk oyun grupları imalatları devam etmektedir.

Kilit parke ve kayrak taşı ile yapılacak olan yolların yapım ihalesi kapsamında bisiklet yolu, gezinti yolu, çocuk oyun alanları, çevre düzenlemeleri, fitness alanları yapılacak olup çalışmaları sürdürülmektedir.

Elektrik ve su tesisatı ihalesi kapsamında ışıklandırma ve sulama sistemi çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca Adnan Menderes Yaşam Parkı içerisine 2 adet gölet ve ağaçlandırma, çiçeklendirme işlemleri uygulanacaktır.

Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz'de bugüne kadar yapılmış bulunan en büyük alan peyzaj çalışması olacak ve tamamlandığında kentin cazibe merkezi olacaktır. Adnan Menderes Yaşam Parkı halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olacak ve gerek eğlence ve gerekse günlük aktivite bakımında tüm gün ihtiyaçların karşılanabileceği bir donanıma sahip olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: