Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu İlçeye Yeni Katılan Hacıbaba Mahallesini Muhtarlara Tanıttı

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçeye yeni katılan Hacıbaba mahallesini muhtarlara tanıtmak amacıyla toplantı...

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ilçeye yeni katılan Hacıbaba mahallesini muhtarlara tanıtmak amacıyla toplantı düzenledi.

Toplantıda, referandum oylaması ile Gediz'in 12. mahallesi olan Hacıbaba köyü muhtarı H.İbrahim Işık'ı mahalle muhtarları ile tanıştıran Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yeni mahalle Hacıbaba'nın ilçede yürütülen belediye hizmetlerinden eksiksiz olarak faydalanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, ilçenin en gözde kamu yatırımlarından olan Gediz Göleti konusuna değinerek, Gediz halkının yıllardır özlemle beklediği göletin şantiye ve set yapımı çalışmalarının başladığını, ayrıca gölet alanı içerisinde kalacak arazilerin de hızla kamulaştırıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Başkan Saraoğlu, "Gediz Göleti, bölgenin sulu tarıma geçmesinde büyük bir öneme sahip olduğu gibi ilçeye çok yakın bir alanda kurulması sebebiyle belediye olarak bizleri de harekete geçirmiştir. Projelerimiz buna göre geliştirilmektedir. Bu konuda ilk olarak doğal hayatın devamı için gölete balık atılacaktır. Daha sonra gölet çevresinde su eğlence parkı yapmayı hedefliyoruz. Muhipler ve Umurbey mahallelerimize çok yakın olan bu alan Adnan Menderes Kültür Parkından sonra ikinci bir cazibe ve eğlence merkezi olacaktır. Gölete göre geliştireceğimiz projelerimizi şimdiden yapmaya başladık.

Gölet projesi başta sulu tarım, balıkçılık, eğlence merkezi ve buna bağlı yeni gelişmelerle bölgenin ekonomik ve sosyal yapısını değiştirecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: