Gediz Belediyesi Tüyap Fuarı'nda Termal Turizm Merkezlerini Tanıttı

Gediz Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis,...

Gediz Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma, Rehabilitasyon, Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarına katılarak kaplıcalarını tanıttı.

Fuara katılım konusunda bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde stant açan Gediz Belediyesi'nin Termal Turizm Merkezleri Ilıca ve Murat dağı Kaplıcalarını tanıtarak ilçeyi turizm yönünden hak ettiği yere ulaştırmayı amaçladığını söyledi.

Reklam
Reklam

12-15 Nisan 2012 tarihleri arasından gerçekleştirilen fuar tanıtma çalışmalarının çok başarılı geçtiğini belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Termal Turizm Merkezlerimiz Ilıca ve Murat dağı Kaplıcaları ile ilçenin tanıtımını yaparak turizm yönünden hak ettiğimiz yere ulaşmak istiyoruz. Yerli ve yabancı birçok firmanın katıldığı fuarda yer almanın Gediz için ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bu yıl ilk defa özel bölüm olarak otel ve özel hastanenin katılımı yanında termal turizm merkezlerine de yer verildi. Gediz Belediyesi standına yaklaşık dört gün içerisinde binlerce kişi ziyaret ederek ilçemiz ve kaplıca merkezlerimiz hakkında bilgi aldı. Yatırımcıları davet ettiğimiz ve geleceğin turizm gözdesi olacak kaplıcalarımızın tanıtımında başarılı bir fuar gerçekleştirdik. Bu çalışmamızdan ciddi kazanımlarımız olacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: