Gediz Halk Eğitim Merkezi Judo Kulübü Türkiye Şampiyonasında

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Judo Kulübü, Gençler Judo Türkiye Şampiyonasına katılacak.Kütahya'da yapılan judo il...

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Judo Kulübü, Gençler Judo Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Kütahya'da yapılan judo il seçmelerinde 48 kiloda iyi bir başarı elde eden Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Judo Kulübü sporcusu Tuğba Budak, 25-27 Ocak tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan Gençler Judo Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandı.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Judo Kulübü Antrenörü Ferhat Armutçu, geçen yıl Türkiye Şampiyonasında 7'nci ve 12'ncilik başarılarıyla dönen judocularının Milli Takıma girmeyi kıl payı kaçırdıklarını hatırlatarak, bu yılda çok iyi bir derece elde etmeyi umduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Asıl hedeflerinin Milli Takıma girmek olduğunu belirten Judo Kulübü Antrenörü Ferhat Armutçu, başarılarında büyük pay say sahibi olan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata ile birlikte spora destek veren kurum ve kuruluşlara katkılarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: