Gediz İmam Hatip Lisesi Arapça Etkinlik Ve Kültür Yarışmasında İl Birincisi Oldu

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kütahya İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Etkinlik ve Kültür Yarışması'nda...

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kütahya İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Etkinlik ve Kültür Yarışması'nda il birincisi oldu.

Kütahya'nın il ve ilçelerindeki imam hatip liselerinde eğitim öğretim gören öğrenciler arası yapılan yarışmaya, Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliği yaptı. Yarışmaya, Arapça Bilgi dalında katılan Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncülük elde etti. Yarışmalarda Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni, okulun A.10 /A sınıfından Zeliha Akça, Esra Şahin, İHL 10/A sınıfından Filiz Kartal ve A.10/B sınıfından Salih Bilgin temsil etti. Arapça Musiki dalında ise il birincisi seçilen Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi bölge yarışmalarında Kütahya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Reklam
Reklam

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Gök, "27 Nisan 2013 tarihinde Aydın'da yapılacak olan Arapça Etkinlik ve Kültür Bölge yarışmalarında iyi bir derece elde edeceğimizi ümit ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: