Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, Engelli Öğrencilere Notebook Bilgisayar Hediye Etti

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, engelli iki öğrenciye notebook bilgisayar hediye ederek sevindirdi.Gediz'de spastik engelli olan...

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, engelli iki öğrenciye notebook bilgisayar hediye ederek sevindirdi.

Gediz'de spastik engelli olan Zafer İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Pınar Yüksel (9) ile Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Reyhan Yumuk'a (13) İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından birer notebook bilgisayar hediye edildi.

Annesi Necla Yumuk ile Atatürk Ortaokulu'na gelerek eğitim gören Reyhan Yumuk ile ilçeye bağlı Dedeköy'den taşımalı servisle merkezdeki Zafer İlkokulu'na gelerek eğitim görmeye çalışan Pınar Yüksel'e de annesi Zennure Yüksel yardımcı olmaya çalışıyor.

Reklam
Reklam

Atatürk Ortaokulu bahçesinde öğrencilere bilgisayarlarını teslim eden İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Mehmetçik Ortaokulu'nda kutlanan İlköğretim Haftası etkinliklerinde Pınar Yüksel ile Reyhan Yumuk'a birer bilgisayar alma sözü verdiğini hatırlatarak, bu sözünü tutup öğrencileri sevindirebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kaymakam Çorumluoğlu, engelli, başarılı, dar gelirli öğrenciler için yapılan Eğitime Destek Kampanyalarının devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: