Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, Öğrencilerle Birlikte Süt İçti

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, süt dağıtımını ilkokul öğrencileriyle birlikte süt içerek başlattı.Gediz'de, ilk etapta iki...

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, süt dağıtımını ilkokul öğrencileriyle birlikte süt içerek başlattı.

Gediz'de, ilk etapta iki haftalık olarak dağıtılmak üzere 26 bin 325 paket süt hazırlanırken, İlçe şehir merkezi ile belde ve köylerde bulunan 26 ilkokulda 3 bin 259 öğrenciye yapılacak süt dağıtımı için Kurtuluş İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Süt dağıtım törenine İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cihan Ulusoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sütün çocukların gelişiminde büyük faydaları bulunduğunu belirterek, süt içmenin çocuklarda alışkanlık haline getirilmesini istedi.

Süt dağıtımında hijyen ve sağlığa büyük önem verilmesi gerektiğini belirten Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, okullara teslim edilen her parti sütlerden numuneler alınıp saklanarak her türlü tedbirin alındığını, sağlık ve hijyen için İlçe Sağlık Müdürlüğüne, atıklar içinse belediyelere gerekli talimatların verildiğini bildirdi.

Daha sonra öğrencilerin sırasına oturan Kaymakam Çorumluoğlu, birlikte dağıtılan sütlerden içerek öğrencilere eşlik etti.

Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılacak olan süt dağıtımları 14 Haziran 2013 tarihine kadar devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: