Gediz Kaymakamı Çorumluoğlu, Şehit Mustafa Türkmen'in Ailesine İftar Konuğu Oldu

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Çukurca şehidi Piyade Er Mustafa Türkmen'in ailesini ziyaret ederek iftar konuğu...

Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Çukurca şehidi Piyade Er Mustafa Türkmen'in ailesini ziyaret ederek iftar konuğu oldu.

19 Haziran 2012 tarihinde Hakkari'nin Çukurca İlçesi Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Gediz'in Akkaya köyünden Piyade Er Mustafa Türkmen'in ailesine, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Belediye Başkan Vekili Hakan Arpacı, Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Müftü Mehmet Ali Değirmenci ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (S.Y.D.) Müdürü İbrahim Demirdağ iftar yemeği ziyaretinde bulundular.

Reklam
Reklam

Gediz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevince Akkaya köyündeki şehit evinde düzenlenen iftar yemeğine şehit Mustafa Türkmen'in babası Halil İbrahim Türkmen (42), annesi Elmas Türkmen (40), kardeşi Sedat Türkmen (18) ve yakın akrabaları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, şehit yakınları ve gazilerin hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini, devletin bütün imkanlarıyla kendilerinin yanında olmayı sürdüreceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: