Gediz Mehteran Takımı Konseri Vatandaşları Coşturdu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, "11. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali" etkinlikleri kapsamında mehter konseri verildi.Adnan Menderes Yaşam...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, "11. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali" etkinlikleri kapsamında mehter konseri verildi.

Adnan Menderes Yaşam Parkı Açık Hava Sahnesi'nde Gediz Mehteran Takımı'nın verdiği halk konserine tüm vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Gecede en sevilen eserleri seslendirerek tüm vatandaşları coşturan Gediz Mehteran Takımı, sık sık alkışlarla desteklendi.

Konserde ayrıca, festival etkinliklerinden olan toplu sünnet merasimine katkı sağlayan Gediz Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Erdem Çapar ile Ertuğrul Gazi Atlı Spor Kulübü'ne, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Reklam
Reklam

Mehter Başı Ethem Doğan da, Gediz'de tam donanımlı mehter takımı kurulmasında büyük emekleri olan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na teşekkür etti ve plaket takdimleri yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: