Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Çanakkale Şehitliğini Ziyaret Etti

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, düzenlenen gezide Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ettiler.Gediz Meslek Yüksekokulu'nun...

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, düzenlenen gezide Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

Gediz Meslek Yüksekokulu'nun 2012- 2013 akademik yılı bahar yarıyılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale Şehitliği'ne düzenlenen geziye, Öğretim Görevlileri Mehmet Mutlu, Hüseyin Ölmez, Rifat Sarıoğlu, Enes Ataş ve 253 öğrenci katıldı. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Mehter Takımı eşliğinde vatandaşlar tarafından polis eskortu ile Gediz'den uğurlanan öğrencilerin, rehberlerin verdiği bilgiler ışığında Çanakkale Şehitliği'ni bir bir dolaşarak, kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Saraoğlu, "Gerçekleştirilen Çanakkale Şehitliği ziyareti öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerini güçlendirme ve birlik ve beraberliğimizi pekiştirme adına okulumuzda her yıl geleneksel bir şekilde düzenlenmektedir. Bu organizasyonda emeği geçen Öğretim Görevlileri Mehmet Mutlu, Hüseyin Ölmez, Rifat Sarıoğlu ve Enes Ataş ile katkılarından dolayı başta Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Saraoğlu'na, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar'a, Gediz Mehter Takımına ve Kütahyalılar Turizm Gediz Şubesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: