Gediz Ticaret Ve Sanayi Odası Üyeleri Tüyap Bursa Fuarı'na Katıldı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Üyeleri, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Metal İşleme...

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Üyeleri, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Metal İşleme Teknolojileri Fuarı'na katıldılar.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak Kesme, Delme Teknolojileri, El aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2012 Uluslararası Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı, ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyum Su Fuarı, Bursa Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarını gezen üyelerin yeni gelişmeler hakkında önemli bilgiler elde ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Üyelerin sektörlere göre kendi alanlarındaki yenilikleri yerinde inceleme fırsatı yakaladıklarını belirten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, fuar gezisinin ilçe ekonomisine, istihdamına ve her yönden gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Başkan Cebecioğlu, "Üyelerimiz Bursa fuar gezilerinden çok memnun şekilde döndüler. Bundan sonra düzenlenecek olan bu tür faaliyetlere eksiksiz katılacaklarını ifade ettiler" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: