Gediz Üniversitesi 3'te 3 Yaptı

İZMİR (AA) - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 2. Grup'ta Bayraklı Belediyesi'ni 102-41 mağlup eden Gediz Üniversitesi, grupta namağlup liderliğini sürdürdü.

İZMİR - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 2. Grup'ta Bayraklı Belediyesi'ni 102-41 mağlup eden Gediz Üniversitesi, grupta namağlup liderliğini sürdürdü. Gediz Üniversitesi antrenörü Deniz Atak, Bayraklı Belediyesi önünde aldıkları galibiyetin ardından üst üste 3 zorlu maça çıkacaklarını belirtti. Son 2 deplasmanda farklı kazanmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Atak, "Önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olup bu karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi. Grupta ilk 3 maçının kayıpsız geçen Gediz Üniversitesi gelecek hafta Muğla Orman ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: