Gediz'de "24 Kasım Öğretmenler Günü" Kutlandı

Gediz ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla törenler yapıldı.

Gediz ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla törenler yapıldı.

Kentteki törenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve okul idarecilerinin, Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nı okumasıyla başladı.

Belediye Kültür Merkezi'ndeki törende konuşan Aksoy, öğretmenlere çok güvendiklerini ve millet olarak onlardan çok şey beklediklerini söyledi.

Öğrencilerin, çağın gerekleri doğrultusunda yetişmesi, kendilerini çok iyi tanıması, birer değer olduğunu keşfetmesi, yeteneklerini iyi öğrenmesi gerektiğini belirten Aksoy, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Yaşadığımız çağ, bir değişim çağı. Öyle bir çağ ki; toplum, teknoloji, bilgi, ihtiyaçlar, sorunlar sürekli değişiyor ve biz öğretmenler zor koşullar altında hem değişimleri takip ediyor hem de bu değişimleri öğrencilerimize aktarmaya çalışıyoruz. Bunun için okuyor, araştırıyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Eğitimin hangi basamağında olursak olalım, değişen çağa önce bizim ayak uydurmamız gerekiyor. Bakanlığımız da bu değişime ayak uydurarak 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren 12 yıllık zorunlu eğitimi başlatmıştır. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, şahsınıza, ailenize, sevgili öğrencilerimize ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerin sunulması ve şiirlerin okunmasıyla sona eren törene, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Evren Ünlü, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve eğitim sendikalarının temsilcileri katıldı.

Muhabir: Mehmet Altıntaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: