Gediz'de Başarılı Polislere Kaymakamlık 'başarı Belgesi' Ve Altın Ödülü Verildi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, görevinde üstün başarı gösteren polislere Kaymakamlık 'Başarı Belgesi' ve altın ödülü verildi.Gediz...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, görevinde üstün başarı gösteren polislere Kaymakamlık 'Başarı Belgesi' ve altın ödülü verildi.

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Murat Çetin, Beytullah Uslu, Ahmet Kuyucu, İbrahim Akçakır, ve Salih Yurdakul görevlerinde üstün başarı gösterdikleri için İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından Kaymakamlık 'Başarı Belgesi' verildi ve birer küçük altınla ödüllendirildiler.

Gasp, dolandırıcılık ve hırsızlık gibi suçlarda görevlerini üstün başarıyla yerine getiren polisler için İlçe Kaymakamlığı'nda belge ve ödül töreni düzenlendi.

Reklam
Reklam

Törene İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve polis memurları katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Murat Çetin, Beytullah Uslu, Ahmet Kuyucu, İbrahim Akçakır, ve Salih Yurdakul'un görevlerinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı 'Başarı Belgesi' almaya hak kazandıklarını söyledi.

Kaymakam Çorumluoğlu, "Gediz Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerimizin, çeşitli suçların takibinde başarılı çalışmaları memnuniyetle tespit edildiğinden, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. Maddesine istinaden, Kaymakamlık Makamında 'Başarı Belgesi' almaya hak kazanmışlardır. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başarı Belgelerini İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik ve İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar'ın elinden alan polislere, ayrıca Emniyet Müdürlüğü'nü Güçlendirme Derneğince birer küçük altın hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: