Gediz'de Çocuk Ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvası

Kütahya'nın Gediz ilçesinde ilk kez gerçekleştirilen Kütahya Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvası, kıran kırana...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde ilk kez gerçekleştirilen Kütahya Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvası, kıran kırana geçen mücadelelere sahne oldu.

Gediz Satranç İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap, Kütahya Satranç İl Temsilcisi M. Emin Erdoğmuş ile yaptıkları teknik toplantı sonunda Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen satranç turnuvası müsabakalarında birinci seçilen 3 takımın 19-24 Nisan 2013 tarihleri arasında Karaman'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmayı hak kazandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kütahya Satranç Hakemlerinden Hasan Altaş, A.Metin Erhan ve İbrahim Okursoy'un görev aldığı Kütahya Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvasında, Küçükler Liginde 5 takım ,Yıldızlar Liginde ise 9 takım mücadele etti.

Zorlu ve heyecanlı geçen müsabakalar sonunda Çocuklar Ligi birincisi Gediz'in Gençleri, Yıldızlar Ligi birincisi Gediz İmam Hatip Yıldızları ve ikinci olan Gediz Gücü takımları için turnuva ödül töreni yapıldı.

Kategorilerinde birinci gelen takımlar ve oyuncular kupa ve madalyalarını, satranca büyük ilgi gösteren Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun elinden aldı.

İkincilerin kupa ve madalyaları ise İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar tarafından verilirken, üçüncü gelenlerin kupa ve madalyalarını da Kütahya Satranç İl Temsilcisi M. Emin Erdoğmuş takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve Şube Müdürü Fikri Çetinkaya, Dayınlar İlkokulu Müdürü Nazmi Önal ve ev sahipliği yapan Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan Gök'ün de katıldığı ödül töreninde, Gediz Satranç İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap tarafından turnuvaya katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Törene yurt dışında olması sebebiyle katılamayan Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, bir mesaj göndererek, satranca her türlü desteğin verileceği sözü verdi.

Kütahya Satranç İl Temsilcisi M. Emin Erdoğmuş, Gediz Satranç İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap'a Gediz'de ilk kez düzenlenen satranç turnuvasında gösterdiği gayret ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Gediz Satranç İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap, turnuvanın Çocuklar Ligi birincisi Gediz'in Gençleri, Yıldızlar Ligi birincisi Gediz İmam Hatip Yıldızları ve ikinci olan Gediz Gücü takımlarına doğrudan katılmaya hak kazandıkları 19-24 Nisan 2013 tarihleri arasında Karaman'daki Demosan Otel'de gerçekleşecek olan 2012-2013 Etkinlik Dönemi Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri finallerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz