Gediz'de Emine Beyza Tok Belediye Başkanı Oldu

Gediz 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu 5-A öğrencisi Emine Beyza Tok, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde...

Gediz 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu 5-A öğrencisi Emine Beyza Tok, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun koltuğuna oturarak belediye başkanı oldu ve isteklerini sıraladı.

Bir anlık Gediz Belediye Başkanı olan Emine Beyza Tok, sınıf arkadaşları İrem Koz ve Zülal Ataman ile birlikte Gediz'de daha yeni binalar görmek istediğini belirtti ve ağaçlandırmaya önem vereceğini söyledi.

Ayrıca bakıma alınan Adnan Menderes Yaşam Parkı'nın biran önce tamamlanarak halkın hizmetine açılmasını isteyen Emine Beyza Tok, "Belediye Başkanı olunca çalışmaları daha farklı bir gözle inceleme ve anlama şansı elde ettim. Başkan olmak bana ve arkadaşlarıma belediye hakkında bilgi sahibi de yaptı. Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu Beyza Tok'a veren Başkan Saraoğlu da, "Çocuklarımızın isteklerini sorduğumuzda yeşil alan, oyun alanları, temiz bir çevre ve kentsel dönüşüm istediklerine şahit oluyoruz. Bugün Gediz Belediyesi olarak çocuklarımızın istediklerini yerine getirmek için birçok alanda bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehrimizde yeşil alan bakımında geçmişe baktığımızda çok daha fazla alan düzenlenmiş hizmete sunulmuştur. Adnan Menderes Yaşam Parkı ilçemizin eğlence merkezi olması yanında kültür bakımından da geleceğimize ışık tutacak bir alan olacaktır. Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte ortaklaşa yapımını gerçekleştireceğimiz Gençlik Merkezi ile de gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesini önleyecek, boş vakitlerinde yararlı aktivitelerde bulunmalarını sağlayacağız" açıklamasında bulundu.

Başkan Saraoğlu, günün anısına 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu'na Gediz Ansiklopedisi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: