Gediz'de "gönül Elçileri" Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, "Gönül Elçileri" projesi tanıtım toplantısı yapıldı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, "Gönül Elçileri" projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in öncülüğünde başlatılan "Gönül Elçileri" projesinin Gediz'deki tanıtımı, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun eşi Azime Çorumluoğlu'nun desteği ile Aile ve Sosyal Politikalar Kütahya İl Müdürlüğü tarafından GDZ Gediz Otel'de gerçekleştirildi.

"Gönül Elçileri" projesine destek veren Azime Çorumluoğlu, İlçe Daire Müdürlerinin eşleriyle birlikte merkez ve köylerde yatalak olan hasta ve yaşlıları 4 yıldan beri belirli aralıklarla ziyaret ederek destek verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Bu çalışmaların günlük hayatın bir parçası olduğunu ve sağduyulu yaklaşımlarla bu gibi sorunların ortadan kaldırılabileceğini belirten Azime Çorumluoğlu, "Yaptığımız çalışmalar ve proje tanıtım programıyla çok zor gibi görünen bu işin başarılabileceğini göstermiş olduk" dedi.

Kütahya Gülsen Güzen Toplum Merkezi Müdürü Şermin Işıklı tarafından yapılan "Gönül Elçileri" projesi tanıtım toplantısına yaklaşık 350 bayan katıldı.

Toplantıya katılan bayanlara, Kütahya Gülsen Güzen Toplum Merkezi Müdürü Şermin Işıklı tarafından Gönül elçisi kimdir ?., gönül elçisi ne yapar ?., gönül elçisi olmak için ne yapılır ?., gönül elçilerinin sağlayabilecekleri katkılar nelerdir ?. gibi slayt gösterimli bilgiler verilirken, herkesin gönül elçisi olmak için müracaat etmesi de istendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz