Gediz'de Şehir İçi Yol Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediyenin şehir içerisinde yürüttüğü yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.Gediz Belediye Başkanı Mehmed...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, belediyenin şehir içerisinde yürüttüğü yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Muhipler Mahallesi 25 numaralı caddede devam eden yol düzenleme çalışmalarında, cadde boyunca iki taraflı yaya yolu yapılacağını ve yol sathının kilit parke taşı ile kaplanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "İlçemizde bir çok sokak ve caddede yaptığımız düzenleme çalışmalarının ardından Muhipler Mahallesinde bulunan 25 numaralı caddenin düzenlemesine başladık. Bu caddemize çift taraflı yaya bandı yapılıp, yol zemini kilit parke taşı ile kaplanacaktır.

Reklam
Reklam

Yaya yollarından bir tanesini okula giden öğrencilerimizin trafik içerisinde güvenliğini sağlamak amacıyla daha geniş biçimde yapacağız.

Muhipler mahallesinin en uzun caddelerinden biri olan 25 numaralı caddeye yaklaşık 5 yüz metredir. 7 metre genişliğindeki cadde komple kilit parke taşı ile kaplanacak.

Düzenleme bittiğinde mahalle halkı modern bir caddeye kavuşacaktır.

Şehir içerisindeki düzenleme çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: