Gediz'den Kısa Kısa

Gediz Kız Meslek Lisesi öğrencilerine, Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi'nde kayak eğitimi verildi.

Gediz Kız Meslek Lisesi öğrencilerine, Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi'nde kayak eğitimi verildi.

Okul Müdürü Mustafa Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda düzenlenen deneme sınavlarında yorgun düşen öğrencilere, Kaymakamlığın "Okullara Murat Dağı İnceleme ve Kayak Eğitimi" programı kapsamında kayak eğitimi verildiğini bildirdi.

Öğrencilerin hem kayak eğitimi aldığını hem de gönüllerince eğlendiklerini belirten Aslan, "Okulda ders ve sınavlardan yorgun düşen öğrencilerimizi Murat Dağı'na çıkararak bir nebze olsun stresten uzaklaştırmasını sağlamaya çalıştık. İlçedeki tüm öğrenciler için böyle güzel bir imkan sunan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'na, okul yönetimimiz adına teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

-"Bilinçli Veli Başarılı Öğrenci" seminerleri

(Fotoğraflı)

Gediz ilçesinde, öğrenci velilerine "Bilinçli Veli Başarılı Öğrenci" konulu seminerler verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, gazetecilere yaptığı açıklamada, semineri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliğine giderek düzenlediklerini bildirdi.

Akkaya ile Mehmet Akif Ersoy ilkokulları, Yeşilçay, Mehmetçik, Akçaalan, Gümele, Gökler Hürriyet Adalet Çoban, Altınkent, Atatürk, Gölcük, Üzümlü, Yunuslar ile 1 Eylül İmam Hatip ortaokulları, İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen seminerlerle okullarda öğrenci başarısının artırılmasını hedeflediklerini duyuran Canata, şunları kaydetti:

"Öğrencilerin başarısının yolu, ailelerin bilinçlendirilmesinden geçer. Veliler, öğretmenlerle iş birliği yaparak çocuklarının başarısının artmasına katkıda bulunuyor. Bu amaçla yürüttüğümüz koordineli olarak devam ediyor. Şubat ayından bu yana 14 okulumuzda seminer çalışması yapıldı. Önümüzdeki dönemde ilçe merkezi, belde ve köylerde ihtiyaç duyulan seminer, kurs, panel ve konferanslarda uygulanması planlanan konularla ilgili seminerler devam edecek."

Reklam
Reklam

Canata, seminerlerde gönüllü olarak görev yapan rehber öğretmenlere teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: