Gediz'e Yapılması Kararlaştırılan 300 Kişilik Öğrenci Yurdu 2012 Yılı Yatırım Programına Alındı

Kütahya'nın Gediz ilçesine yapılması kararlaştırılan 300 kişilik öğrenci yurdunun 2012 yılı yatırım programına alındığı bildirildi.

Kütahya'nın Gediz ilçesine yapılması kararlaştırılan 300 kişilik öğrenci yurdunun 2012 yılı yatırım programına alındığı bildirildi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, konuyla ilgili yaptığı yazılı bir açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda proje adı "Benim Yurdum Benim Evim" olan, 300 kişilik erkek ve kız öğrenci yurdunun (150+150) 2012 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

2 milyon 754 bin liraya mal olacak olan yurt projesinin hazırlandığını belirten Milletvekili Soner Aksoy, yurdun ihalesinin en kısa sürede tamamlanarak yıl içinde inşaatına başlanacağını ifade ederek, "Bu proje ile başta Gediz, Çavdarhisar, Şaphane ve Pazarlar ilçe ve köyleri olmak üzere ilköğretim okullarından mezun olan fakir ve yoksul ailelerin kız ve erkek çocuklarının barınma ihtiyaçları karşılanacaktır. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve katkılarından dolayı tüm bürokratlara şahsım ve Kütahya halkı adına şükranlarımı sunarım. Yapılacak olan 300 kişilik yurdun Gediz ve bölge halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

MA-EFE)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz