Geka Eski Genel Sekreteri Aydıner’den Chp’ye Jeotermal Tepkisi

GEKA eski Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, “Bu çalı kakıcı siyasetçilerin Aydın’da bir tek eseri yokken,...

GEKA eski Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, “Bu çalı kakıcı siyasetçilerin Aydın’da bir tek eseri yokken, AK Parti’nin Aydın’daki eserleri ve hizmetleri ortadadır” dedi.

GEKA eski Genel Sekreteri ve Aydın Büyükşehir Başkan Aday Adayı Mehmet Aydıner, CHP Aydın İl Teşkilatı’nın Aydın’da yürüttüğü jeotermalle ilgili kampanyaya tepki gösterdi. CHP’yi samimiyetsizlikle suçlayan Aydıner, “Son günlerde, kasaba kurnazı siyasetçisi uyanıklığı izlenimi veren ve ‘Biz çok iş yapacağız da yaptırmıyorlar’ kurnazlığına kaçan, samimiyetsiz gündem oluşturma ve boş kavga çıkarma çabalarını izlemekteyiz. 4 yıllık süre içinde yapmış oldukları hiçbir icraat bulunmayan, Aydınlılara anlatacak eserleri ve hizmetleri olmayanların, jeotermal sunni gündemi ile gelecekte yapacakları işler varmış gibi gürültü koparmaları, dikkati, geçmişte yapamadıklarından ve başarısızlıklarından başka yöne çekme girişiminden başka bir şey değildir. Seçimlere ramak kala, jeotermal aşığı kesilmek, onlarca kuyu gittikten sonra bir kuyu için kahramanlık gösterileri yapmak, seçimlere ramak kala köylere iki tane çöp arabası göndermek, bana, seçim zamanı gelinceye kadar ortada görünmeyen bazı siyasetçilerin seçim öncesi Nazilli Taksi Meydanı’nda pamuğa iyi para vereceği nutukları atıp, oy alıncaya kadar Aydınlılara hoş görünüp, oyu aldıktan sonra ortada görünmemesini hatırlattı. Bu çalı kakıcı siyasetçilerin Aydın’da bir tek eseri yokken, Ak Partinin Aydın’daki eserleri ve hizmetleri ortadadır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: