“geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” Projesi, Malatya’ya Da Anlatılacak

“Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesi 2 gün süreyle Malatya’da uygulanacak.06-24 Mayıs tarihleri arasında...

“Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesi 2 gün süreyle Malatya’da uygulanacak.

06-24 Mayıs tarihleri arasında sırasıyla Batman, Malatya, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Kayseri’deki Türk Eğitim Derneği Okulları’nda okuyan çocuklara ulaşmayı hedefleyen projede, Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerindeki 6 ilde yaklaşık 90 çocuğa temel gastronomi eğitimi verilmesini hedefliyor.

“Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” tırı 8-9 Mayıs 2013 tarihleri arasında Malatya TED Koleji’nde olacak.

Reklam
Reklam

Bu yıl ikinci etabında Güney Doğu ve Akdeniz bölgesini gezecek olan “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” tırı, Türk Eğitim Derneği'nin burslu öğrencilerine hem teori hem de pratikte mutfağı ana hatlarıyla tanıtarak gastronomi kültürüne dair bilgiler vermeyi ve kariyer olarak mutfak sanatlarını seçmelerine teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu arada, Big Chefs’in, Türkiye’nin Türk Eğitim Derneği (TED) ile geliştirdiği “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesine, İnoksan Mutfak, Petrol Ofisi, Ekol Gıda ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından destek veriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz