Geleceğin Başarılı Voleybolcuları Yetişiyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 'Yaz Spor Okulu' projesi kapsamında, voleybol branşındaki kursların 50 kız öğrenci ile...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 'Yaz Spor Okulu' projesi kapsamında, voleybol branşındaki kursların 50 kız öğrenci ile devam ettiği bildirildi.

Bozüyük Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin ilgi duydukları ve öğrenmek istedikleri spor branşlarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla başlatılan 'Yaz Spor Okulu' projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Bozüyük Belediyesi kapalı spor salonunda ücretsiz olarak verilen voleybol kursunda 50 kız öğrenci bulunuyor. Konularında uzman antrenörler Aylan Kola ve Emrah Ertaş tarafından verilen kurslarda kursiyerler, voleybolun temel kurallarını öğreniyorlar ve gelecekte başarılı birer voleybolcu olabilmek için çaba sarf ediyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz