Geleceğin Futbolcuları İstanbul Yolunda

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayserispor ve Avrupa Yıldızları Spor Okulu ortaklığında...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayserispor ve Avrupa Yıldızları Spor Okulu ortaklığında hazırlanan ‘Kayseri yıldızlarını keşfediyor’ projesi kapsamında 240 çocuğun arasından seçilen 15 çocuk İstanbul’a gitti.

Yaşları 13 ve 15 arasında değişen 240 çocuk arasından seçilen 15 çocuk Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul’a götürüldü. Kayseri’den giden 15 çocuk Batman, Elazığ, Mersin, Denizli, Siirt, Ağrı, Diyarbakır, Kırgızistan ve Makedonya’dan gelen 9 takım ile mücadele edecek. Çocuklar İstanbul’da yeteneklerini sergileme ve İstanbul’u gezme imkanı bulacak.

Reklam
Reklam

Çocuk Şube Müdürlüğü toplantı salonunda bir açıklama yapan Çocuk Şube Müdürü Davut Atlı, “Genç kardeşlerimizin hayata tutunabilmeleri, geleceğe umut ile bakabilmeleri, kendilerini güvende hissedebilmeleri hem bedenen hem ruhen hem de kendilerinin gelecekte yer edinebilmeleri bakımından bu yatırımları yapmaları bizim açımızdan çok önemlidir. Biz Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü olarak bu yıl son 6 ay içerisinde gençlerimizle değişik projelere imza attık” diye konuştu.

Atlı, “Proje kapsamında belirlenen 15 çocuğumuz Kayserispor futbol takımınca görevlendirilen antrenör eşliğinde çeşitli tarihlerde çalışmalarını sürdürmüşlerdir. Antrenmanlara 15 gencimizin aileleri de davet edilmiş ve gençlerimizin İstanbul ilinde bulunacakları 10 gün boyunca ne gibi faaliyetlere katılacakları ve kimlerin refaket edeceği hakkında akıllarında soru işareti kalmaması açısından bilgilendirme toplantısı yapılmıştır” ifadelerinde bulundu.

Çocuk Şube Müdürü Atlı’nın konuşmasının ardından geleceğin futbolcusu 15 çocuk Atlı, polis memurları ve aileleri tarafından uğurlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: