Geleceğin İletişimcileri "güvenilir Gıda" İçin Yarışacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor" adıyla yeni bir yarışma düzenliyor. "Güvenilir Gıda"...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor" adıyla yeni bir yarışma düzenliyor. "Güvenilir Gıda" temasıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek yarışma ile gıda güvenirliğinde toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılması hedefleniyor.

Televizyon Spotu, Radyo Spotu, İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları, Açık Hava Reklamı ve Halkla İlişkiler Kampanyası olmak üzere beş kategoride gerçekleştirilecek yarışmaya üniversitelerin iletişim ve güzel sanatlar fakültelerinin ilgili bölümlerinde lisans eğitimi alan öğrenciler katılabilecek. Toplam ödülün 66 bin TL olduğu yarışmaya 25 Mart - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.tarim.gov.tr ve www.geleceginiletisimcileri.com adreslerinden ulaşılabilecek.

Reklam
Reklam

Yarışmanın nihai jürisinde yayıncılık ve halkla ilişkiler alanında uzman Ali Saydam, reklamcı Jeff Medina, kampanya ve reklam direktörü Sadık Ekinci, reklam yazarı Gökhan Akça, yönetmen Nihat Seven, akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Vural, iletişim danışmanı Bircan Usallı Silan, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol yer alıyor.

TİGEM, SÜTBİR, BALDER ve MEYED’in ana sponsorluğu, NTV Yeşil Ekran'ın medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek yarışmanın ödülleri, 26 Haziran 2013 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Bakanlık temsilcileri, sponsor firma temsilcileri, akademisyenler, medya mensupları ve Türk Sinemasının "Sultan"ı Türkan Şoray'ın katılacağı törenle verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: