Geleceğin judocuları yetişiyor

Bağcılar’da geleceğin sporcularının yetiştirilmesi için harekete geçildi. Kemalpaşa Spor Salonu’nda Antrenör Mehmet Ballıoğlu gözetiminde haftanın...

Bağcılar’da geleceğin sporcularının yetiştirilmesi için harekete geçildi. Kemalpaşa Spor Salonu’nda Antrenör Mehmet Ballıoğlu gözetiminde haftanın üç günü judo eğitimi veriliyor.
Bağcılar’da geleceğin judocuları yetişiyor. 8-16 yaş gurubu öğrenciler Kemalpaşa Spor Salonu’nda Antrenör Mehmet Ballıoğlu gözetiminde çalışıyor. Haftanın üç günü yapılan antremanlara daha önce ulusal ve uluslararası etkinliklerde dereceler elde eden sporcular da katılıyor.
Bağcılar Belediyesi’nin verdiği destekle başarılar elde ettiklerini ve yeni başarılar elde edeceklerini ifade eden Antrenör Ballıoğlu, Bağcılarlı çocuk ve gençleri spor salonuna gelmeye davet etti.
Bağcılar’da 180 binin üzerinde öğrenci olduğuna dikkat çeken Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Çocuklarımızı, spor başta olmak üzere farklı spor alanlara yönlendiriyoruz. Geleceğin sporcularının, sanatçılarının yetişmesini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz