Geleceğin liderleri bugünün yöneticileri ile kampa giriyor

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından yedincisi gerçekleştirilen yöneticilik ve liderlik kampı Yönet 2012, 2-4 Mart...

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından yedincisi gerçekleştirilen yöneticilik ve liderlik kampı Yönet 2012, 2-4 Mart tarihleri arasında Ankara Dedeman Hotel ve Bilkent Üniversitesi’nde Türkiye’nin alanında en iyi yönetici ve liderleriyle geleceğin yönetici ve lider adaylarını buluşturuyor.
Bilkent Üniversitesi’nin prestijli organizasyonlarından biri olan Yönet, geçtiğimiz yıllarda Devrim Erol, Erol Batislam, Süleyman Demirel, Ali Doğramacı, Beşir Atalay, Zeki Sezer, Berna Ülman, Göktekin Dinçerler, Tamer Saka, Lale Maro, Erhan Erkut, Tunç Uluğ, Gamze Cizreli, Turhan Turhangil, Abdullah Atalar gibi katılımcıların öğrencilere deneyimlerini aktarmalarına fırsat verdi.
Kontenjanın 120 kişi ile sınırlı olduğu Yönet 2012’ye üniversitelerin Mühendislik ve İktisadi-İdari Bilimler Fakülteleri’nde okuyan lisans öğrencileri katılabiliyor. Ayrıca etkinliğe katılanlara organizasyon sonunda Yönet 2012 katılım sertifikası verilecek.
Üç gün sürecek kamp boyunca Türkiye’nin önde gelen yönetici ve liderlerinin vereceği seminerlerin yanı sıra, interaktif eğitimler ve yarışmalarla üniversite öğrencilerine yarının Türkiyesinin yöneticileri olmaları yolunda kendilerini geliştirme fırsatı sağlanacak. Kamp süresince öğrencilerin gelecekte çalışacakları firmalarla öğrencilikleri döneminde tanışmalarına imkânı da sağlanıyor.
Schneider Electric, Dedeman Ankara, Kariyer Net gibi önemli destekçileri bulunan organizasyonun sosyal medya sponsorluğunu Stradiji Dijital Pazarlama yürütüyor.
Ankara Dedeman Hotel ve Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek organizasyonun ayrıntılarına http://yonet.bilkent.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz