Geleceğin ressamları Şafaktepe Parkı'nda bir araya geldi

Mamak’ta bulunan ilköğretim ve liseler her yıl düzenli olarak Mamak Geleneksel Resim Şenliği için bir...

Mamak’ta bulunan ilköğretim ve liseler her yıl düzenli olarak Mamak Geleneksel Resim Şenliği için bir araya geliyor. Mamaklı öğrenciler, bu yıl da Şafaktepe Parkı’nda bir araya gelerek okullarında yaptıkları resimleri sergiledi. 120 okulun katılımıyla gerçekleşen bir günlük etkinlikte öğrenciler daha önce yaptıkları resimleri sergiledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Şafaktepe Parkı’nda geleceğin sanatçılarını yalnız bırakmadı. Başkan Akgül’ü parka gelişinde Şehitlik İlköğretim Okulu folklor ekibi karşıladı. Parktaki bütün sergi alanını gezen Başkan Akgül, öğrencilerle sohbet etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mesut Akgül’e Mamak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Durlanık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rıfat Davarcı ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: