Geleceğin Şefleri Kızılcahamam’da Yetişecek

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin mutfak...

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin mutfak atölyesinin açılışı yapıldı.

Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mutfak atölyesi açılışına, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, şube müdürleri ve okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı. Atölyenin açılışını Kızılcahamam Belediye Başkanı Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş birlikte gerçekleştirdi. Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Handan Arslan, “Ankara Modern Şefler Atölyesi Derneği aşçılarının katılımları ile gerçekleştirdiğimiz açılışta, şeflerimizin eşliğinde öğrencilerimizin katılımı ile Türk mutfağı ve Fransız mutfağına özgü yemekler hazırlanarak misafirlerimize sunumunu yaptık, Adeta Şeflerin Düellosu haline gelen açılışımızda bir birinden güzel Avrupa mutfağından tutun Türk mutfağına uzanan lezzetler kıyasıya yarıştılar, Ustalarımızın Karpuz üzerindeki Atatürk portreleri sanatlarına da hayran kaldık” dedi.

Reklam
Reklam

Açılışa katılan Modern Şefler Atölyesi Derneği üyesi şefler yaptıkları göze ve damağa hitap eden birbirinden farklı lezzetlerle etkinliğe renk kattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: