Geleceğin Tasarımcılarına TEI'den Destek

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak başlatılan, Tepebaşı Belediyesi, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), Anadolu Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Fotoğraf

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak başlatılan, Tepebaşı Belediyesi, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), Anadolu Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği ile Türkiye Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Platformu işbirliğiyle yürütülen "Geleceğin Hava Taşımacılığı Tasarım Yarışması" sona erdi.

TEI, yarışma sürecinde öğrencilerin, atölye çalışmaları haricinde TEI'ye düzenledikleri teknik gezide de öğrencilere imalat ve tasarım mühendislikleriyle ilgili süreçleri anlatan sunum ve atölye gezisi düzenlendi.

Reklam
Reklam

Yarışma kapsamında öğrenciler tarafından sunulan maket ve raporlar doğrultusunda Şehit Teğmen Subutay Alkan Ortaokulu'nun birinci, Özel Çağdaş İlköğretim Okulu'nunu ikinci, Eskişehir Özel MAT-FKB Gelişim Ortaokulu'nun üçüncü seçildiği törene, katılan TEI Genel Müdürü Akın Duman da öğrencilere ödüllerini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: