Geleceğin yıldızları!

Onlar genç yaşlarında adından söz ettirmeye başlayan ve gelecekte de isimlerini sık sık duyacağımız güzeller!

Onlar genç yaşlarında adından söz ettirmeye başlayan ve gelecekte de isimlerini sık sık duyacağımız güzeller!


Blake Lively (24), yayınlanmaya başladığı günden beri moda meraklılarını etkisi altına alan Gossip Girl dizisindeki Serena van der Woodsen karakteriyle yıldızlaştı. En önemli silahı ince, uzun bacakları. Ocak ayında W dergisinin, şubat ayında Amerikan Vogue’unun kapağı oldu. Aynı dizide sevgilisini canlandıran Penn Badgley ile birlikte olduğu dedikoduları ortaya çıktı. People dergisi ikisini, Meksika’da tatilde öpüşürken görüntüledi. Dizi tabii başka starlar da yarattı. Bunlardan biri entrikacı güzel rolündeki Leighton Meester (23). Texas’ta bir hapishanede doğdu. Canlandırdığı zengin, şımarık ve seksi esmer güzeli Blair Waldrof karakteriyle beğeni topladı. Geçtiğimiz sene hakkında seks kasedi iddiası ortaya atıldı ardından seks videosundan alındığı iddia edilen fotoğraflar yayınlandı. Reebok markasının yeni yüzü. Dizinin en genç karakterlerinden Taylor Michel Momsen’de (16), canlandırdığı Jenny karakteriyle son zamanlarda adından söz ettirmeye başladı.

Reklam
Reklam





ABD’li sinema oyuncusu ve şarkıcı Hilary Duff (24), Lizzie McGuire adlı televizyon dizisindeki rolüyle tanındı. Dizi ilk kez 2001’de Disney Kanalı’nda yayınlandı ve her bölümde 3 milyona yakın seyirciye ulaştı. Sarışın güzel zamanla popüler müziğe de el attı. Çıkardığı üç albümü 13 milyondan fazla sattı. Ama bunlar da ona yetmedi. Stuff by Hilary Duff adlı bir mağaza zinciri açtı. With Love Hilary Duff adlı kendi parfüm markasını hayata geçirdi. Son olarak en çok sevdiği oyuncak olan Barbie bebekler için kıyafetler tasarladı. Köpeğiyle birlikte Sims:Pets adlı bilgisayar oyununda yer aldı. 2005’te 15, bir sene sonra 12 milyon dolar kazanarak en çok kazanan genç isimler listesinde.






ABD’li oyuncu Kristen Stewart’ın (21) kariyeri, sekiz yaşında ilkokul müsameresinde bir ajansın onu keşfetmesiyle başladı. Hollywood’a Jodie Foster’ın şeker hastası kızı rolünde oynadığı Panik Odası ile adım attı. Twilight (Alacakaranlık) serisindeki rolüyle bir anda star konumuna terfi etti. Yakışıklı vampire aşık Bella karakterini canlandırdı. Erkek izleyicilerden tam not aldı. 2009 MTV Video Müzik Ödüllerinde En İyi Kadın oyuncu seçildi. Ayrıca “En iyi öpüşme” dalında ödül kazandı. Son olarak bir dergi için verdiği seksi pozlarla gündeme geldi. Adı sıkça rol arkadaşı Robert Pattinson’la anılıyor. Bir de dedikodu var: Avustralya’da yayınlanan New Weekly dergisi Stewart’ın Pattinson’dan hamile olabileceği iddasını ortaya attı.

Reklam
Reklam





Miley Ray Cyrus (19) namı diğer Hannah Montana. Dokuz yaşında Doc adlı bir dizide misafir oyunculuk yaparak kariyerine başladı. Hannah Montana rolüyle dünya çapında bir isim oldu. Altın Küre Ödülleri ve Broadcast Film Critics Association Ödülleri’ne aday gösterildi. Bir yandan da müzik kariyerini sürdürdü. Eleştirmenlere göre çocuklukla genç kızlık arasındaki yılları hızlı atladı. Teen Choice Ödül töreninde minik şortu ve siyah deri botlarıyla yaptığı boru dansı, basında sıkça yeraldı. Vanity Fair dergisi için verdiği üstsüz pozlarla tepki topladı. Geleceğin Paris Hilton’u lakabını aldı.






High School Musical bir yıldız fabrikası gibi. Bu isimlerden biri sekiz yaşından beri pek çok müzikalde yer alan Vanessa Hudgens (22). 2003’ten itibaren pek çok sinema filminde irili ufaklı rollerle idare ediyordu. Fakat yıldızı 2006’da High School Musical ile parladı. Hollywood Records’tan çıkardığı albüm, Billboard listelerinde 24 numaraya yerleşti. Cep telefonuyla çektiği iddia edilen erotik fotoğrafları internette yayınlanınca magazinin gündemine bomba gibi düştü. 3.2 milyon dolarlık geliriyle rol arkadaşları Zac Efron ve Ashley Tisdale ile birlikte Forbes dergisinin “Hollywood’un En Çok Kazanan Gençleri” listesine girdi. 2006’da aşk yaşamaya başladığı Zac Efron’un, dargın oldukları dönemde 24 yaşındaki Ashley Tisdale ile birlikte olduğu dedikodusu çok konuşuldu.

Reklam
Reklam