Geleceğin Yüzücüleri Yetişiyor

Edirne’de sporun Lokomotifi olan Edirne DSİ Spor Kulübü, sporun her dalında olduğu gibi Yüzme sporunda...

Edirne’de sporun Lokomotifi olan Edirne DSİ Spor Kulübü, sporun her dalında olduğu gibi Yüzme sporunda çok iddialı sporcular yetiştiriyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren DSİ spor Kulübü yöneticileri DSİ’ye ait kapalı yüzme havuzunda 06 – 16 yaş guruplarında gençlere, yüzme sporunu uzman bir ekip kadrosu ile en iyi, en doğru biçimde gençlere spora yönlendirdikleri kaydedildi.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren DSİ Spor Kulübü sporcularının çalışmaları hız kazandı.

Minik yüzücülerin ilk olarak havuzda su ile tanışmalarını, kulaç ve ayakların bir bütün halinde hareket ettirebilmeleri için eğitim veriliyor. Sporculardan ileriye dönük önemli başarılar bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: