Geleceğini Yöneten Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Kadın Adayları Eğitme ve Destekleme Derneği (Ka.Der) İzmir Şubesi’nin düzenlediği ve Konak Belediye Başkanı Hakan...

Kadın Adayları Eğitme ve Destekleme Derneği (Ka.Der) İzmir Şubesi’nin düzenlediği ve Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın en büyük destekçisi olduğu ‘Geleceğini Yöneten Kadınlar’ projesi tamamlandı. Proje kapsamında kişisel gelişim eğitimi alan genç kadınlar, sertifikalarını Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde aldı.

Benal Nevzat Salonu’nda gerçekleşen törene 25 katılımcı ve proje boyunca düzenlenen kişisel gelişim eğitimlerinde gençlere yol gösteren; iletişim, siyaset, yerel yönetim, beyin gücü gibi konularda bilgilendiren eğitmenler katıldı. Ka.Der İzmir Şube Başkanı Sema Övgün, hayata atılmaya hazır olan gençleri kutlayarak, “Bize her zaman destek olan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür etmek istiyorum. Her zaman kadınların yanında olarak genç kızlarımıza da güven verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: