Gelecekte Fındıklı Çalıştayı Sona Erdi

Gelecekte Fındıklı Çalıştayı tamamlandı.

Gelecekte Fındıklı Çalıştayı tamamlandı.

Fındıklı Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda iki gün süren çalıştaya, Ankara Fındıklı Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği, İstanbul Fındıklı Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Kaçkar Kültür ve Dayanışma Derneği, Rize Fındıklı Kültür Çevre ve Sosyal Dayanışma Derneği, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Çalıştayın tamamlanması dolayısıyla Fındıklı Meydanı'nda basın açıklaması yapan Sabri Aydınoğlu, çalıştayın amacının Fındıklı'yı konuşmaya başlamak ve ortak akıl üretmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Çalıştayda gençlik, spor, eğitim, gıda, tarım, turizm, tanıtım gibi pek çok alanda bilgilerin paylaşıldığını ifade eden Aydınoğlu, şunları kaydetti:

"Fındıklılılar bundan sonra da benzer çalışmalara, 'her şey daha yaşanabilir Fındıklı için' diyerek devam edeceklerdir. Bu çalıştay öncesi eksikliği hissedilen işbirliği, güç birliği kolaylaşacak ve Fındıklı'nın bugününe ve geleceğine zarar verme ihtimali olan en ufak girişime yüzlerce kişi yerine binlerce kişinin cevap vermesi mümkün olabilecektir."

Muhabir: Zekeriya Sarıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: