Gelen yeniyor, giden yeniyor!

7 maçta bir galibiyeti bulunan Ardahan temsilcisi Göle Spor dün Karadeniz takımlarından Çayeli Spor’a konuk oldu.

ÇayeliSpor 5 – 1 Gölespor Gölegücü 1 – 3 Ardahan Spor

Çayelispor'da genç oyuncu Yakup, çift sarı karttan kırmızı kart görerek, takımını bir kişi eksik bıraktı.

Öte yandan lige cezalı başlayan suskun golcü Halil bu maçta iki gole imza attı. Son haftalarda içerde dışarı da seri galibiyetler alarak gövde gösterisinde bulunan yeşil-beyazlı ekip, evinde oynadığı Ardahan temsilcisi Göle Belediye maçında rahat bir galibiyet alarak çıkışını sürdürdü.

Öte yandan ligde sürekli yenilgi alan Göle Belediye Spor, gün geçtikçe taraftarlarından tepki almaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Yapılan transferlerin ne işe yaradığı bilinmezken, Gölespor taraftarının bu yenilgilerden hoşnut olmadıkları görüldü.

**Lig’e kavgalı başladılar!

Dün Ardahan Şehir Stadyumunda Ardahan Amatör Lig’in yeni ve iddialı takımı Göle Gücü Spor – Ardahan Spor karşılaşması sorunlu bitti.

Karşılaşmanın ikinci dakikasında Göle Gücü Spor oyuncularından Emin Özdemir, rakibine yaptığı kasıtlı hareketten dolayı kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Ardından 25. Dakikalarda Ardahan Spor’lu bir oyuncunun rakip takım oyuncusuna yaptığı kasıtlı hareket sonrası ortam iyice gerildi.

Futbolcuların birbirine tekme tokat girmesi ile birlikte, önce Ardahan Spor’lu birkaç taraftar, ardından da Göle Gücü spor’lu taraftarların sahaya inmesi ile birlikte hakem oyuna ara vererek yüksek tansiyonun dinmesini bekledi.

26. dakikadan itibaren centilmenlik dışı hareketlerinden iki takım oyuncuları da atıldı.

Karşılaşmanın devamını Göle Gücü 9 kişi, Ardahan Spor 10 kişi ile devam etti.Karşılaşmanın sonunda gülen taraf Ardahan Spor olurken, Göle Gücü Spor etkili oynamasına rağmen oyundan atılan oyuncuların eksikliklerinden kaynaklanılan açıkları dolduramayarak sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: