Geleneksel Akyazılı Kermesi Başladı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde eğitim faaliyetlerine büyük destek veren Akyazılı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, öğrenciler...

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde eğitim faaliyetlerine büyük destek veren Akyazılı Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, öğrenciler yararına tertiplediği kermesin bu yıl 26. düzenledi. Kermeste yardım sever hanımların yaptıkları el emeği göz nuru işlemeler, örgü çeşitleri, yöresel yemekler ve tatlı çeşitleri satışa sunuldu.

Adliye Mahallesi Terminal Caddesi'nde bir iş merkezinde dualarla açılan kermesin 3 Nisan tarihine kadar açık kalacağı bildirildi. Açılışa Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, daire amirleri ve ilçe halkı katıldı. Üçlerce Camii İmam Hatibi İdris Özçelik’in duasının ardından Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu tarafından kurdele kesimi ile kermesin açılışı yapıldı. Açılışta İlçe Kaymakam Kula ve Başkan Acar, kermesin öğrenciler için kullanılmak üzere bol kazanç getirmesini dileklerinde bulunarak emek verenlere teşekkürlerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrencilere yararına kullanılacağını belirten Dernek Başkanı Sezayi Karaağaç, “Bu tür faaliyetler birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilere destek olmak bizleri gururlandırıyor. Bugüne kadar elimizden geleni yaptığımıza inanıyor bundan sonra da fazlasını yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından kermesi gezen Kaymakam Kula, Başkan Acar ve beraberlerindeki misafirler alış-veriş yaparak hayırlı çalışmalara katkıda bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: