Geleneksel Gediz Tarhana Festivali Tarihi Festival Alanı Düzenlemeleri Nedeniyle Değişti

Her yıl 1-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinin bu yıl festival...

Her yıl 1-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinin bu yıl festival alanında gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos-02 Eylül 2012 tarihleri arasına alındığı bildirildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, her yıl 1-7 Ağustos tarihleri arasında Adnan Menderes Kültür Parkı içerisinde düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinin bu yıl festival alanında gerçekleştirilen rekreasyon çalışmaları sebebiyle 31 Ağustos-02 Eylül 2012 tarihleri arasına alındığını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Saraoğlu, "Etkinlikler içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi, Tarhana Pişirme Yarışması ve Halk Konserleri bu yılda düzenlenecektir. Panayır ve lunapark bu yıl Adnan Menderes Kültür Parkı düzenleme çalışmaları nedeniyle yapılamayacaktır. Önümüzdeki yıl düzenleme çalışmaları tamamlanacağı için Geleneksel Gediz Tarhana Festivalinin daha modern bir alanda daha kapsamlı olarak yapılması planlanmaktadır" açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: