Geleneksel Gemlik Sünnet Şöleni Gerçekleşti

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin 2. Geleneksel Sünnet Şöleni, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin 2. Geleneksel Sünnet Şöleni, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

25 minik Bursasporlunun sünnet edildiği şölen, okunan dualarla başladı. Şölene Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, Erkan Kamat, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve sünnet olan minik Bursasporluların aileleri katıldı.

Gemlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Orhan, burada yaptığı konuşmada, Gemlik ilçesinde minik çocukları Bursasporlu yapabilmek için çalıştıklarını belirtti. Orhan, düzenlenen geceye iştirak eden Bölükbaşı, Kamat ve Sağlam'a teşekkürlerini sundu.

Reklam
Reklam

Bölükbaşı da şenliği organize eden herkese teşekkürlerini iletti. Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Gemlik Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği bu hayırlı gecede burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yavrularımızın hepsinin gelecekte sağlam bir Bursasporlu olmalarını arzu ediyoruz. Gemlik Taraftarlar Derneği'nin yapmış olduğu gecelere iştirak etmeye çalıştık. Bazılarına katılamadık ama bundan sonra daha fazla katılımla bu gecelerde yer alacağız."

Ertuğrul Sağlam da Bursasporlu olmanın vermiş olduğu gururu her platformda yaşadığını söyledi. Sağlam, "Böyle bir organizasyon olduğu haberini aldığımız zaman katılmak için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Akşam yapmış olduğumuz antrenmanın hemen ardından buraya yetişmek için yola çıktık. Burada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bursasporluluk duygusunun ne kadar büyük olduğunu bir kere daha burada görüyoruz. Böyle anlamlı bir organizasyonu düşünen ve hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz da, Bursaspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Hele hele Bursaspor'un başında adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'ın önderliğinde Bursaspor'umuz adını tüm dünyaya tanıttı. Gemlik'imizin tüm kaldırımlarını yeşil beyaza boyadık. Bursasporumuzu her platformda desteklemek bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Gecenin sonunda sünnet olan miniklere Bölükbaşı, Kamat ve Sağlam tarafından hediyeler takdim edildi.

Muhabir : Umut Özgan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: