Geleneksel Kayserigaz Iftarı Düzenlendi

Kayserigaz'ın geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarının altıncısı gerçekleştirildi.

Kayserigaz'ın geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarının altıncısı gerçekleştirildi.

Erciyes Binicilik Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine EWE AG, Türkiye CEO'su Hasan Erbil Doyuran, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve Bursagaz Bölüm Müdürleri, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayserigaz çalışanları katıldı.

Geleneksel iftar yemeğinde konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Kayserigaz ailesinin iftar yemeğine, katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kayserigaz olarak, ilk defa 2007 yılında başlattığımız bu iftar geleneğimizin bugün altıncısını gerçekleştiriyoruz. Ramazan'ın rahmetinden bereketinden, feyzinden nasiplenenlerden olmayı temenni ediyorum.

Reklam
Reklam

'Enerji sektörünün model şirketi olmak' vizyonuna ulaşmasında ve bu vizyonu sürdürmesinde emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm Kayserigaz ailesine ve sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca müşteri memnuniyetini önemseyen Kayserigaz, düzenlediği sosyal aktivite ve etkinliklerle de çalışanlarına da değer verdiğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: