Geleneksel Kumrulular Pikniği 9 Haziran Pazar Günü

Geleneksel olarak her yıl haziran ayında, İstanbul’daki Kumruluları bir araya getiren Kumrulular Pikniği 9 Haziran...

Geleneksel olarak her yıl haziran ayında, İstanbul’daki Kumruluları bir araya getiren Kumrulular Pikniği 9 Haziran Pazar günü yapılacak.

Kumrulular Derneği tarafından Kemerburgaz Göktürk bölgesinde yer alan Esenler Belediyesi’ne ait piknik alanında düzenlenecek pikniğe binlerce Kumrulu’nun gelmesi bekleniyor. Birlik beraberlik ve yeni neslin birbirleriyle tanışmasına da vesile olan Kumrulular pikniğine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Ordu’nun diğer ilçelerinden hemşehrilerin de gelmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Gün boyu devam edecek piknikte çocuklar ve gençler için yapılacak birbirinden ilginç etkinliklerin yanı sıra Türk Halk Müziği sanatçıları Yılmaz Kasapoğlu ve Kadir Önal da Kumrululara neşeli bir pazar günü yaşatacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: