Geleneksel Ramazan Şenlikleri Devam Ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Anadolu'nun unutulmaz güzel...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Anadolu'nun unutulmaz güzel türkülerinin yanı sıra örf ve geleneklerini anlatan tiyatroları tecrübeli sanatçılar ve uzman tiyatrocularla Gazianteplilere aktarmaya devam ediyor. Bu çerçevede belediye, Haşıl Grubu sıra gecesi ekibini 100. Yıl Amfi Tiyatro’da Gazianteplilerle buluşturdu. Ekibin birbirinden güzel Gaziantep ve Anadolu türküleriyle doyasıya bir gece geçiren izleyiciler, Karagöz-Hacivat, orta oyunu, tiyatro gibi değişik eğlence programlarını da birlikte izleme fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Bu arada yine belediyenin organizasyonunda Masal Park’ta gerçekleşen programda, Anadolu’nun Aynası Grubu birbirinden güzel parçalarla gelenlere keyifli bir gece yaşattı. Grup, bu etkinliği düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e ve izlemeye gelen Gazianteplilere teşekkür etti.

Gazianteplilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Anadolu’nun Aynası Grubu, Gazianteplilerle birlikte keyifli bir Ramazan geçirdiklerini kaydetti. Bu arada, her iki alanda sahne alan gruba, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yetkililerinden birer plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: